Lainan kilpailutus – Nopea tapa saada edullinen laina

 

Lainan kilpailutus auttaa sinua saamaan lainan paremmalla korolla sekä hyvillä lainaehdoilla. Vain yhdellä hakemuksella voit saada monta lainatarjousta useilta eri rahoituslaitoksilta ja lainanmyöntäjiltä. Voit hakea ja kilpailuttaa niin kulutusluottoja, pikavippejä, kuin vaikkapa järjestelylainaa. Lainan kilpailutus netissä on helppo ja nopea tapa säästää lainakustannuksissa.  Lainan kilpailuttaminen Parempilaina.fi:n avulla on helppoa ja nopeaa. Hakemukseen pääset tästä.

Paras laina kilpailutuksen avulla

Jokainen lainanhakija varmasti toivoo saavansa parhaimman mahdollisen lainan. Moni lainanhakija kuitenkin hätiköi ja tyytyy ottamaan lainan ensimmäisestä mahdollisesta paikasta, vaikka saman lainan voisi saada huomattavasti pienemmällä korolla ja paremmilla lainaehdoilla jostain toisesta lainapaikasta.

Lainamarkkinoilla on nykyään lukuisia eri paikkoja, joista lainaa voi hakea. Perinteisten pankkien lisäksi lainaa saa myös useilta eri rahoituslaitoksilta. Suoraan sanottuna lainan hakeminen jokaiselta rahoituslaitokselta ja lainanmyöntäjältä erikseen on työlästä. Siinä joutuu täyttämään monia hakemuksia ja lainapaikkoja täytyy etsiä itse. Todennäköisesti et edes tiedä monesta lainapaikasta, josta voisit saada lainaa. Tässä on selvä ongelma, joka on onneksi ratkaistavissa helposti.

Kilpailutuksen avulla voit saada yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia ja tavoitat lukuisia rahoituslaitoksia ja lainanmyöntäjiä. Voit jopa saada lainatarjouksia paikoista, joista et ollut edes tietoinen.

Lainan kilpailutus on helppo tapa säästää lainakustannuksissa

Lainan kilpailutus netissä on luultua helpompaa

Kilpailuttaminen voi kuulostaa työläältä operaatiolta. Monelle saattaakin tulla mieleen paperipinot ja tuskanhiki, joka valuu selkää pitkin. Näin ei kuitenkaan missään nimessä ole. Lainan kilpailutus onnistuu kokonaan verkossa ja voit tehdä sen niin tietokoneella, tabletilla kuin kännykälläkin mihin vuorokauden aikaan tahansa. Sinun tarvitse täyttää ainoastaan yksi helppo hakemus. Sen täyttäminen on helppoa ja se vie vain pari minuuttia.

Tutustutaan seuraavaksi miten lainan kilpailuttaminen onnistuu Parempilaina.fi:n hakemuksen avulla.

 

  • Aloita hakemuksen tekeminen miettimällä haluamasi lainasumma sekä takaisinmaksuaika. Parempilaina.fi:n kautta voit hakea lainaa 500 – 60 000 €.
  • Täytä seuraavaksi lainahakemus. Hakemuksessa kysymme henkilötietojen lisäksi hieman tuloistasi sekä tietoja työstäsi. Otathan huomioon, että sinun ei tarvitse olla työsuhteessa voidaksesi hakea lainan kilpailutusta. 
  • Kun olet täyttänyt ja lähettänyt hakemuksen, saat alustavan lainapäätöksen parhaimmillaan muutaman minuutin kuluessa.
  • Lainapäätöksen yhteydessä saat samalla mahdolliset lainatarjoukset. Niitä voit tutkia kaikessa rauhassa.
  • Kun olet löytänyt ja hyväksynyt sopivan lainan, se siirretään tilillesi mahdollisimman nopeasti. Usein laina on käytettävissäsi vielä saman päivän aikana.

Kilpailuta laina 60 000 € asti pitkällä maksuajalla

Parempilaina.fi:n kautta voit kilpailuttaa 500 – 60 000 € lainat. Kaikki lainat myönnetään ilman vakuuksia eikä edes takaajalle ole tarvetta. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden hakea lainaa, vaikka sinulle ei olisi vielä ehtinyt kertyä omaisuutta.

Voit itse valita, missä ajassa maksat lainan takaisin. Lainalle voit saada maksuaikaa jopa 15 vuotta. Kannattaa tosin muistaa, että mitä pidempi laina-aika, sitä suuremmaksi lainan todelliset kustannukset nousevat, sillä maksat korkoa ja palvelumaksuja kauemmin. Toisaalta ei kannata liikaa kiirehtiä takaisinmaksun suhteen. Liian lyhyt laina-aika nostaa kuukausittaisen lyhennyserän suureksi. Tämän seurauksena kuukausituloistasi liian suuri osa saattaa kulua lainalyhennyksiin, eikä rahaa meinaa riittää arjen peruskuluihin. Tästä voi pahimmassa tapauksessa seurata se, että joudut ottamaan uuden lainan, jolla rahoitat arkea. 

Mistä lainan hinta koostuu?

Jotta sinun olisi helpompi ymmärtää miksi lainan kilpailuttaminen kannattaa tehdä, on hyvä tarkastella sitä, mistä lainan hinta oikein koostuu.

Lainan hinta muodostuu korosta ja palvelumaksuista. Korko voi olla joko kiinteä, jolloin se on jokaiselle asiakkaalle sama, tai sitten se voi vaihdella lainanhakijan tietojen perusteella. Tyypillisesti lainan nimelliskorko on 7-28 % välillä.

Koron lisäksi maksettavaksesi tulee palvelumaksut. Palvelumaksuja voivat olla muun muassa tilinhoitomaksut, luoton nostopalkkio sekä tilin avausmaksu. Palvelumaksuista sekä nimelliskorosta muodostuu lainan todellinen vuosikorko. Se ilmaisee kaikki lainalle tulevat kustannukset ja se on hyvä indikaattori lainoja vertailtaessa. 

Rahoituslaitosten välillä on huomattavia eroja palvelumaksujen määrässä. Jos lainan ottaa kiiressä ja ilman sen suurempaa tutustumista, voi joutua maksamaan ikäviä ja turhia kuluja. Kun teet lainan kilpailutuksen netissä, voit saada lainan, jossa on matala korko sekä edulliset palvelumaksut. 

Aloita kilpailutus jo tänään

Täytä Parempilaina.fi:n hakemus jo tänään ja kilpailuta haluamasi laina. Hakemuksen tekeminen vie ainoastaan pari minuuttia ja se ei velvoita sinua mihinkään. Halutessasi voit  tehdä hakemuksen ainoastaan nähdäksesi millaisia lainatarjouksia saat. Voit kaikessa rauhassa miettiä lainapäätöksen tekemistä.