Halvin laina helposti Parempilaina.fi:n avulla

Halvin laina on varmasti jokaisen lainanhakijan toiveena. Halpa laina ei kuitenkaan ole niin vaikea saada, kuin mitä saatat kuvitella. Kilpailuttamalla lainan Parempilaina.fi:n kautta, löydät tilanteesesi sopivimman ja halvimman lainan. Kauttamme voit kilpailuttaa 500 – 60 000 € lainat. Kaikki välittämämme lainat myönnetään ilman vakuuksia. Täytä lainahakemuksemme, ja me kilpailutamme sen useilla rahoituslaitoksilla ja lainanmyöntäjillä. Saat alustavan lainapäätöksen vielä saman päivän aikana.

Millainen on halvin laina?

Halvin laina voi olla käsitteenä helppo ymmärtää, mutta tarkastellaan hieman mistä lainan kokonaishinta muodostuu, eli mistä sinä tarkalleen ottaen maksat, kun otat lainaa.

Lainan hinta muodostuu sille asetetusta korosta sekä erilaisista palvelumaksuista. Palvelumaksuja on esimerkiksi tilin avausmaksu, kuukausittainen tilinhoitopalkkio sekä luoton nostomaksu. Jos ei kiinnitä huomiota, voivat palvelumaksut kasvattaa lainan todellisia kustannuksia huomattavasti. Niin koron kuin palvelumaksujenkin määrä vaihtelee huomattavasti eri rahoituslaitosten kesken.

Lainan todellisia kustannuksia on helppo tarkastella katsomalla lainan todellista vuosikorkoa. Se ilmaisee lainan koron sekä muut kulut, kuten palvelumaksut.

Halvin laina parempilaina.fi:n kautta

Kilpailutuksella halpa laina nopeasti

Erilaisia lainoja ja lainanmyöntäjiä on nykypäivänä tarjolla lukuisia. Lainanhakijalle tämä on luonnollisesti hyväksi. Mitä enemmän tarjontaa, sitä enemmän halpoja lainoja on markkinoilla. Asialla on kuitenkin kääntöpuoli. Koska erihintaisia lainoja on paljon, voi olla vaikeaa erottaa oikeasti halpa laina. Saatat valita lainan, vaikka oikeasti halvin laina on toisen rahoituslaitoksen valikoimissa.

Tähän ongelmaan auttaa lainan kilpailutus. Sen avulla voit saada yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta, joiden joukosta voit valita itsellesi parhaimman. Kun saat samalle lainalle monta lainatarjousta yhdellä kertaa, on niiden vertaileminen helppoa ja halvin laina löytyy nopeasti.

Parempilaina.fi kilpailuttaa lainan puolestasi. Kauttamme voit hakea lainaa 500 – 60 000 €. Takaisinmaksuaikaa voit valita joustavasti aina 15 vuoteen asti. Kilpailutamme pikavipit, kulutusluotot, kertalainat ja järjestelylainat. Saat kauttamme kattavan kilpailutuksen nopeasti ja helposti. Hakemuksen tekeminen on täysin ilmaista eikä se vielä velvoita sinua mihinkään. Halutessasi voit vaikka vain katsoa millaisella korolla saisit lainaa.

Halvin laina helpolla hakemuksella

Parempilaina.fi:n lainahakemuksen tekeminen on helppoa ja se vie ainoastaan pienen hetken. Kun olet täyttänyt ja lähettänyt valmiin hakemuksen, saat mahdolliset lainatarjoukset vielä saman päivän aikana, parhaimmillaan jopa muutamassa minuutissa. Hakemuksen voit tehdä niin tietokoneella, tabletilla kuin matkapuhelimellakin. Hakemuksen tekemisessä on muutama helppo kohta:

  • Mieti ensin haluamasi lainasumma ja -aika.  Voit kilpailuttaa 500 – 60 000 € lainat jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. On hyvä ottaa huomioon, että pitkä maksuaika madaltaa kuukausittaista lyhennystä, mutta nostaa lainan kokonaishintaa.
  • Seuraava vaihe on itse lainahakemuksen täyttäminen. Kysymme henkilötietojesi lisäksi muun muassa hieman kuukausituloistasi sekä työtilanteestasi.
  • Lähetä valmis hakemus ja saat alustavan lainapäätöksen ja lainatarjoukset parhaimmillaan muutamassa minuutissa. Saamiisi lainatarjouksiin saat tutustua kaikessa rauhassa.
  • Hyväksytty laina siirretään tilillesi mahdollisimman nopeasti. Usein laina on käytettävissäsi vielä saman päivän aikana.

Entä kuka voi hakea?

Jokainen lainanmyöntäjä asettaa omat edellytykset lainanhakijalle. On kuitenkin olemassa muutama yleinen edellytys:

  • Olet yli 18-vuotias
  • Sinulla on puhtaat luottotiedot
  • Sinulla on lisäksi säännölliset ja lainasummaan nähden riittävät tulot
  • Tili suomalaisessa pankissa sekä henkilökohtaiset pankkitunnukset tai mobiilivarmenne tunnistautumista varten
Halpa laina helpolla ja nopealla hakemuksella

Halpa laina tilille heti

Parhaimmillaan laina voidaan maksaa jopa 15 minuutin kuluttua hyväkstyn lainapäätöksen jälkeen. Lainan siirtämiseen kuitenkin vaikuttaa muutama seikka, joka on hyvä huomoida,mikäli haluat lainan mahdollisimman nopeasti tilillesi.

Ensilainoja voidaan siirtää ainoastaan kello 7-23 välisenä aikana. Jos otat käyttöösi esimerkiksi joustavan tililuoton, voit yleensä tehdä ensimmäisen noston jälkeen uusia nostoja ympäri vuorokaudem.

On hyvä ottaa huomioon, että kahden eri pankin välinen tilisiirto kestää tavallisesti 1-2 pankkipäivää. Saman pankin sisäiset siirrot tapahtuvat reaaliajassa. Jos siis haluat lainan tilillesi saman päivän aikana, kannattaa varmistaa, että sinulla ja rahoituslaitoksella on tili samasta pankista. Usealla lainanmyöntäjällä on tili monesta eri pankista, jolloin laina voidaan siirtää mahdollisimman nopeasti. Näiden lisäksi myös viikonloput ja pyhäpäivät voivat aiheuttaa viivästyksiä lainan siirtämiseen.

Hae lainaa jo tänään

Lainan ottamisessa kannattaa pitää järki päässä. Lainaa ei kannata ottaa hetken mielijohteesta, vaan aina todelliseen tarpeeseen. Kun olet tehnyt päätöksen lainan ottamisesta, kilpailuta se Parempilaina.fi:n avulla niin löydät sinulle sopivimman ja edullisimman lainan. Lainahakemukseen pääset tästä.